Het beste badstof van Star Linen

Het beste badstof van Star Linen

Badstofcollectie

Badstof

Hotelbadstof

Ons assortiment bestaat uit grote magazijnvoorraden badstof
Van 350 gram/m2 tot 550 gram/m2. Al ons badstof is uitstekend geschikt voor industriële bewassing. Naast het gangbare assortiment, zoals handdoeken, douchelakens en badlakens levert Star Linen al het badstof voor uw hotel of wellness  als ook een brede range aan badjassen.  Vele maten en soorten vanaf voorraad beschikbaar. Logo inwevingen, reliëf inweving of borduringen behoren uiteraard tot de mogelijkheden.

Badstof

Wellnessbadstof

Aan badstof voor de wellness sector wordt vaak andere eisen gesteld dan aan regulier badstof. Star Linen levert diverse kwaliteiten badstof, van 420 tot 500 gram/m2. Het badstof is in vele kleuren en afmetingen verkrijgbaar en kent een korte levertijd. Daarnaast is het mogelijk om kleine verpakkingseenheden af te nemen. Inwevingen van uw bedrijfsnaam of logo behoren tot de mogelijkheden.

KIES UW PRODUCTEN:

> BADSTOFCOLLECTIE

Voor het beste badstof.

> BADJASSEN

Voor het de mooiste badjassen.

> SPECIALS

De beste badstof van StarLinen

> DUURZAAM BADSTOF

Duurzaam, eerlijk en verantwoord

Naast het gangbare assortiment linnen biedt Star Linen ook bedlinnen (dekbedovertrekken, lakens, dekbedden, kussens en accessoires zoals sierkussens en bedlopers), tafellinnen en duurzaam linnen. Ons assortiment bevat veel trendy dessins van diverse kwaliteiten; van katoen/polyester tot honderd procent percal katoen.

Uiteraard is het bedlinnen dat Star Linen levert beschikbaar in de standaardafmetingen, maar ook afmetingen op maat zijn mogelijk. Net als speciale dessins en inwevingen van uw bedrijfsnaam of logo.

Star Linen staat voor hoogwaardige kwaliteit in horecatextiel. Persoonlijke betrokkenheid en oog voor detail zijn ons handelsmerk. Natuurlijk zijn we graag uw leverancier voor textiel; liever nog zijn wij ook uw sparringpartner op dit gebied.

Neem contact op voor een persoonlijk gesprek, wij zijn u graag van dienst.