Overig linnen

Overig linnen

Lekker werken. Als u werkt met de beste materialen heeft u ook het beste linnen nodig voor de bediening, de afwerking, de schoonmaak en het serveren, daarom werkt u met een kwaliteitsbedrijf en kwaliteitslinnen. Neem eens contact op voor een goed adviesgesprek.

KIES ONDER OVERIG LINNEN NAAR UW PRODUCTEN:

> KEUKENDOEKEN

Keukenlinnen en alles eromheen.

> SPECIALS

Onze speciale producten.

Star Linen is textielleverancier en heeft meerdere agent- en dealschappen in zijn bezit. Op basis van behoefte, zowel vanuit de wasserij als vanuit de klant, bepaalt Star Linen samen met u welk soort textiel, kwaliteit en weverij het meest geschikt is voor het bedoelde project. De agentschappen vormen de basis van Star Linen en maken onderdeel uit van een groot Europees netwerk. Waste weverijen, grote magazijnvoorraden, expertise en inkoopkracht binnen deze groep zorgen er daarom voor dat u gebruik kunt maken van de beste kwaliteiten in samenspraak met de beste inkoopprijzen.

Star Linen staat voor hoogwaardige kwaliteit in horecatextiel. Persoonlijke betrokkenheid en oog voor detail zijn ons handelsmerk. Natuurlijk zijn we graag uw leverancier voor textiel; liever nog zijn wij ook uw sparringpartner op dit gebied.