Over Star Linen

“Gaan voor kwaliteit en servicegerichtheid met de keuze voor persoonlijk hotellinnen…”

Over Star Linen

Het gezicht van Star Linen is Jan-Willlem Helmink die aan een opleiding aan de Hotelschool Groningen studeerde. Tevens heeft Jan Willem meer dan twintig jaar horeca-ervaring bij verschillende internationale hotelketens zorgden ervoor dat hij de horecataal verstaat en spreekt. Hij weet wat u als horecaondernemer beweegt, begrijpt de basis waarop beslissingen genomen worden en voelt als geen ander aan waar u heen wilt.

De ervaring die hij opdeed bij een groothandel in horecabenodigdheden èn een industriële horecawasserij gaven hem de inzichten om Star Linen tot een succesvolle onderneming te maken.

Star Linen staat voor hoogwaardige kwaliteit in horecatextiel en hotellinnen. Persoonlijke betrokkenheid en oog voor detail zijn ons handelsmerk. Natuurlijk zijn we graag uw leverancier voor textiel; liever nog zijn wij ook uw sparringpartner op dit gebied.

Past het tafellinnen van uw keuze bij het interieur en de formule van uw restaurant? In welke kleur en dessin komt uw bedlinnen het beste tot zijn recht? Allemaal vragen die Star Linen graag met u beantwoordt.

WIJ ZIJN EEN VAN DE BESTEN IN TEXTIEL

Belangrijk voor Star Linen is dat de juiste partijen elkaar vinden en dat het aanbod goed aansluit op de vraag om ervoor te zorgen dat de dienstverlening uiteindelijk naar tevredenheid verloopt. Vanuit de vraag van de klant adviseert, begeleidt en onderhandelt Star Linen in het vinden van de juiste dienstverlener bij het juiste project.

> Jan Willem Helmink  |  Contact opnemen

KUNNEN WIJ U OOK HELPEN?

Graag maken wij een afspraak met u. Gewoon om samen eens te kijken of u geleverd wordt door de juiste leverancier voor uw textiel. U bent tot niets verplicht, maar we garanderen u ook niet dat u blijft bij uw huidige leverancier.

> Sharon Pauw  |  Contact opnemen

Een kijkje achter de schermen

Bekijk de verschillende bedrijfsvideo’s die we hebben laten maken.

Onderdeel van een groot Europees netwerk

Star Linen is textielleverancier en heeft meerdere agent- en dealschappen in zijn bezit. Op basis van behoefte, zowel vanuit de wasserij als vanuit de klant, bepaalt Star Linen samen met u welk soort horecatextiel/hotellinnen, kwaliteit en weverij het meest geschikt is voor het bedoelde project. De agentschappen vormen de basis van Star Linen en maken onderdeel uit van een groot Europees netwerk. Vaste weverijen, grote magazijnvoorraden, expertise en inkoopkracht binnen deze groep zorgen ervoor dat u gebruik kunt maken van de beste kwaliteiten in samenspraak met de beste inkoopprijzen.