Verhuur van linnen

“Gaan voor kwaliteit en servicegerichtheid met de keuze voor persoonlijk hotellinnen…”

Linnenverhuur 

Waarom zou u bij de keuze van een nieuw linnen pakket nog langer investeren in een dure tussenpartij als u rechtstreeks kunt schakelen met de wasserij? Star Linen brengt u deze oplossing en bespaart niet alleen veel kosten, maar zorgt er ook voor dat de kwaliteit van uw linnen, de samenwerking, flexibiliteit en het serviceniveau worden gemaximaliseerd.

Wasserijen verhuren, verkopen en onderhouden voortaan zelf het textiel en hebben direct contact met de ondernemer die het linnen gebruikt. Deze korte lijnen met de markt zorgt ervoor dat de dienstverlening zich verbetert in service, snelheid, samenwerking en flexibiliteit. Star Linen heeft deze connecties met wasserijen verdeeld over heel Nederland en gaat graag mee op de gesprekken. Star Linen focust zich op de presentatie van het textielpakket.

Voordelen linnenverhuur: 

  • Altijd voldoende linnen 
  • Breed assortiment 
  • Keuze uit verschillende dessins 
  • Duurzaamheid
  • Hoge kwaliteit 
  • Geen investeringsrisico’s 
  • Betrouwbare partners 
  • Continuïteit

Betrouwbare partners
De agentschappen vormen de basis van Star Linen en maken onderdeel uit van een groot Europees netwerk. Vaste weverijen, grote magazijnvoorraden, expertise en inkoopkracht binnen deze groep zorgen ervoor dat u gebruik kunt maken van de beste kwaliteiten in samenspraak met de beste inkoopprijzen.

Belangrijk voor Star Linen is dat de juiste partijen elkaar vinden en dat het aanbod goed aansluit op de vraag om ervoor te zorgen dat de dienstverlening uiteindelijk naar tevredenheid verloopt. Vanuit de vraag van de klant adviseert, begeleidt en onderhandelt Star Linen in het vinden van de juiste dienstverlener bij het juiste project.

Duurzame processen 

Steeds meer ondernemers kiezen voor milieuvriendelijke en duurzame linnen producten. Steeds meer bedrijven in de gastvrijheidsector kiezen voor het Green Key of zelfs het Green Globe concept en focussen zich hiermee op duurzaam ondernemen. Star Linen levert een volledige assortiment voor duurzame ondernemers en voldoet aan alle certificaten en labels en levert dus “Fairtrade” gecertificeerde textiel.  

Why does Star Linen make the difference?

Star Linen neemt naast haar verantwoordelijkheid voor de afgesproken kwaliteiten, de maatvoeringen na bewassing en correcte levering van dessins ook verantwoordelijkheid voor de kleuren en continuïteit van het textiel. Deze samenwerking zorgt ervoor dat iedere specialist doet waar hij goed in is en de klant niet meer uitgeeft dan nodig is.

Heeft u interesse in linnenverhuur of wilt u meer informatie?