Over Auberge de Rousch 

Hotel de Rousch is gevestigd in Heerlen. Een drankje met een hapje op een zonnig terras, een roman­tisch diner à la carte in een sfeervolle omgeving, een buffet met ruimte voor uw familie of een zaal om anderen te over­tuigen van een goede zakelijke aanpak? Bij Auberge De Rousch vindt u het allemaal!

Een stukje geschiedenis: De Rousch was ooit een klooster­hoeve. Monniken ontgonnen de gronden waarop De Rousch vandaag de dag staat. De naam is te danken aan de wild ruisende beek die vroeger langs de hoeve stroomde. Tot 1963 leefden en werkten herenboeren op De Rousch. De bouw van het zieken­huis Atrium maakte een eind aan de agrarische traditie. Maar de familie Beckers startte, met de opening van Auberge De Rousch in 1965, de culinaire traditie in deze hoeve waar u de sfeer van het rijke landleven nu nog proeft.

Vijf vragen aan Auberge de Rousch 

 1. Welke producten heeft u van Star Linen afgenomen?
  Wij als Hotel de Rousch hebben het totaal pakket aan badstof en linnengoed afgenomen.
  Zelfs alle hardware artikelen als kussens, dekbedden en moltons.
 2. Wat bevalt u het meest aan het product?
  De producten geven een speciaal gevoel aan de gast. Ze ervaren de producten niet als iets alledaags wat ze zelf thuis ook hebben of in de winkel kunnen vinden. En op het moment dat ze bij uitcheck vragen aan de receptie waar de producten gekocht zijn dan weet je dat het goed zit.
 3. Waarom heeft u voor Star Linen gekozen?
  Voor de flexibiliteit en maatwerk, meedenken om op het gebied van badstof en linnengoed onderscheidend te kunnen zijn tegenover andere hotels.
 4. Zou u ons product wel of niet aanraden aan anderen, en waarom?
  Ik zou het product zeker aanraden. Het product heeft een goede balans in het geven van het luxe speciale gevoel en toch goed wasbaar zijn voor een stomerij. Dit in combinatie met de flexibiliteit voor samenwerkingen met onze eigen wasserij is voor ons erg waardevol.
 5. Hoe zou u de service van Star Linen omschrijven?
  Gecombineerd met eerlijk advies.

Totaal aantal sterren Star Linen: 5/5